HOCHEI. Prima victorie în finală 

Data publicării:
HOCHEI FINALA

În faţa unui patinoar plin, elevii lui Kari Rauhanen şi Greg Lindqvist au arătat un hochei de calitate şi au dominat în mare parte meciul în faţa slovacilor. Levente Zsok a deschis scorul în minutul 13 şi Corona a intrat în avantaj la prima pauză. Podstavek a egalat la începutul părţii secunde, dar imediat Zsok a mai înscris de două ori pentru gazde.

Până la finalul perioadei Saluga a înscris şi el astfel că după 40 de minute, Corona avea avans de 3 goluri. Ultima repriză a adus o replică mai puternică a slovacilor dar reuşitele lui Podstavek şi Unhak au fost anulate de golurile lui Imecs şi Dornic.

"Am jucat cu prea multă nervozitate în prima parte dar în actul secund a fost mult mai bine. Cu toate acestea, în cele două meciuri jucate şi pierdute în Slovacia au evoluat mult mai bine. În partida de vineri, trebuie să ne ridicăm nivelul dacă vrem ca în a doua vizită în Slovacia să câştigăm", a spus  Kari Rauhanen, antrenor Corona Braşov.

Este 2 la 1 pentru slovaci la general, dar braşovenii au arătat că se pot lupta cu şanse reale pentru trofeu în acest sezon. Meciul cu numărul 4 din finală are loc astăzi, în patinoarul braşovean cu începere de la ora 19:30 şi este transmis în direct de Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri