HOCHEI. Primul antrenament pe gheaţă

Data publicării:
ANTRENAMENT HOCHEI

Otto Keresztes şi Evgheni Pisarenko nu au avut la dispoziţie tot lotul pentru că până la startul antrenamentului nu veniseră încă echipamentele pentru toţi jucătorii. În schimb, a fost prezent pe gheaţă Arpad Mihaly. Căpitanul din sezonul trecut s-a pregătit separat până acum şi a intrat de astăzi în programul de pregătire al echipei.

"Este un prim antrenament tipic. Este obositor, nu te ascultă mâinile iar concentrarea nu este maximă. Avem câţiva jucători tineri de calitate, iar noul antrenor este unul bun şi îşi face treaba", spune Arpad Mihaly - jucător Corona Braşov

În continuare principala problemă la nivelul lotului pentru braşoveni o reprezintă lipsa de fundaşi. Antrenorii braşovenilor iau în calcul chiar schimbarea poziţiei unora din actualii jucători.

"Asta e în momentul de faţă, eu sper că unul sau doi jucători să se adapateze, să vină la noi dar asta este pe baza şefului de club. Ei trebuie să se hotărască. Eu mi-aş dori sută la sută", spune Otto Keresztes - antrenor Corona Braşov

Fără date oficiale pentru jocurile de pregătire, hocheiştii braşoveni se vor pregăti în continuare la Patinoarul Olimpic.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Zoltan Racz

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri