Sari la conținut

HOCHEI. Primul pas în Cupă

Galben albaștrii s-au impus cu 4 la 1 în primul meci contra celor de la Dunărea Galați, la capătul unei partide în care nu au forțat. Fără Evgheny Pisarenko, accidentat, brașovenii au început modest partida, iar prima perioadă s-a încheiat fără goluri. În actul secund "lupii" și-au ridicat nivelul de joc și au înscris de trei ori. Richard Filip a reușit o dublă iar Hietamaki a deviat șutul puternic a lui Obșut pentru a-și trece și el numele pe lista marcatorilor. În ultima parte ucrainianul Donika a punctat pentru oaspeți, dar căpitanul Arpad Mihaly a închis tabela la 4 la 1 pentru brașoveni.

"Prima repriză a fost teribilă şi m-am gândit de mai multe ori dacă ar trebui sa fiu mai dur cu echipa mea, pentru ca băieţii nu patinau aşa cum trebuie, aşa cum o fac de obicei.. Sau poate se îngrijorau în privinţa rezultatului. Nu e uşor să joci împotriva unei echipa ca Dunărea Galaţi. Jucătorii sunt puternici, protejează poarta sunt deştepţi şi cred că i-au speriat puţin pe jucătorii noştrii", a spus  Jerry Andresson, antrenor Corona Braşov.

Pentru Corona urmează vineri a doua dispută din grupă, contra celor de la Steaua București. Partida începe la ora 20:00 și este transmisă în direct de Digi24 Brașov. În cealată partidă a zilei, Sport Club Miercurea Ciuc a trecut de Sportul Studențesc cu scorul de 25 la 1.