HOCHEI. Puncte importante din deplasare

Data publicării:
HOCHEI CORONA 081214

Brașovenii au cedat în urma loviturilor de departajare în disputa cu Nove Zamky și au învins apoi categoric Ferencvaros, ajungând astfel la un singur punct de podiumul Ligii Mol. În jocul disputat în Slovacia, Corona Brașov a obținut un singur punct, deși cu 10 minute înainte de final conducea cu 3 la 1.

Gazdele au deschis scorul , dar brașovenii au punctat de trei ori la rând prin Molnar, Mihaly și Klouda și păreau desprinși în câștigători. Dubla din ultimele minute a lui Caladi a dus meciuri în prelungiri  și mai apoi la loviturile de departajare, unde brașovenii au cedat pentru a 6-a oară în acest sezon.

În disputa cu Ferencvaros, galben-albaștrii nu au avut emoții decât în primele minute. Golul lui Molnar i-a descătușat pe oaspeți care au punctat de încă patru ori până la final prin Petreș, Mihaly, Petre Robert și Peter Zsolt. A fost 5 la 0 pentru Corona care ajunge astfel la cota 44, și ocupă locul 4 la o singură lungime în spatele celor de la Nove Zamky, echipa de pe locul 3.

În ultima partidă din acestă serie din deplasare, elevii lui Jerry Andersson întâlnesc la Budapesta pe Ujpest, luni, de la ora 19:30. Meciul este transmis în direct pe Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri