HOCHEI. Situaţie tensionată la Corona Braşov

Data publicării:
HOCHEI CORONA

Nemulţumirile conducerii se îndreaptă spre ofensiva galben-albaştrilor, care a înscris doar de 4 ori în disputele cu Dab Docler, Miskolc şi Ferencvaros.

"Din punctul meu de vedere este o presiune mai mult sau mai puţin întemeiată, pe seama faptului că nu ne iese jocul aşa cum trebuie în special, pe faptul că nu marcăm goluri", afirmă Emilian Cernica - preşedintele secţiei de hochei Corona Braşov.

Deşi se bucură încă de susţinerea conducerii, antrenorul braşovenilor aşteaptă şi el o reacţie din partea jucătorilor ofensivi, care au cifre foarte slabe în statisticile începutului de sezon.

"Jucătorii noştrii de top, cu salariile de top, trebuie să înceapă să îşi facă treaba şi să înscrie goluri. Nu putem avea jucători cu 13 meciuri jucate şi fără gol sau cu un singur gol marcat, care stau pe gheaţă la fel de mult ca jucătorii străini. Acest lucru trebuie să se schimbe", afirmă Greg Lindqvist, antrenor Corona Braşov.

Braşovenii nu se vor putea baza, în următoarea perioadă, pe Patric Polc. Portarul slovac are un deget fracturat la mâna dreaptă şi poate lipsi de pe gheaţă timp de o lună. În runda viitoare din Liga Mol, Corona Braşov întâlneşte Ujpest, duminică, 13 octombrie, de la ora 19:15 şi meciul este transmis, în direct, pe Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri