HOCHEI. Spectacol şi puncte pentru Corona Braşov 

Data publicării:
HOCHEI 230913

Oaspeţii, favoriţi la titlu în acest sezon în Ligă, au început bine meciul şi au punctat încă din primele minute. Gazdele au intrat greu în meci, dar au reuşit să egaleze până la finalul primei perioade, prin Josh Bonar. Ultimele 40 de minute au fost controlate de braşovenii, care au profitat de forma primei linii, trimise de Greg Lindqvist pe ghaţă şi au mai punctat de 8 ori.

Canadianul Bonar a mai înscris de trei ori, Martin Saluga şi Peter Robert au bifat câte o dublă şi au fost completaţi de finlandezul Hietamaki. Cu acest succes, galben-albaştrii au urcat pe locul secund în clasamentul Ligii Mol, cu 14 puncte, devansaţi de maghiarii de la Dab Docler. La final, antrenorul braşovenilor a fost îngrijorat de numărul mare de goluri primite.

"În acestă seară am reuşit multe goluri, dar în defensivă am fost departe de cea ce trebuie să arătăm. La primele trei reuşite ale oaspeţilor, am avut pucul sub control şi practic le-am oferit aceste goluri", declară Greg Lindqvist - antrenor Corona Braşov. 

În acestă seară, Corona Braşov are parte de un nou meci foarte puternic, cel cu rivala HSC Miercurea Ciuc. Este prima disputa, de la Braşov, din acest sezon, dintre campioană şi deţinătoarea Cupei. Meciul începe de la ora 19.30 şi este transmis, în direct, de Digi 24Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri