HOCHEI. Start cu stângul pentru Corona 

Data publicării:
SPORT CORONA

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ede Mihaly şi Istavan Nagy în timp ce pentru braşoveni a punctat Arpad Mihaly. Corona a dezamăgit la primul meci important al sezonului, după o serie meciuri reuşite în pregătiri şi în prima fază a Cupei. Elevii lui Miroslav Inhacak au plecat drept favoriţi după campania de transferuri din acestă vară dar fost lipsiţi de inspiraţie şi disciplină. Harghitenii şi-au asumat rolul de outsideri şi s-au luptat până la capăt marcând golul victoriei spre finalul reprizei de prelungiri.

"Am fost ghinionişti. Am avut o ocazie mare în prelungiri să marcăm golul victoriei, dar în schimb am primit o eliminare, iar ei au marcat în patru contra trei. Crucial a fost startul meci, când am avut mai multe ocazii şi nu am marcat. Cred că acolo s-a jucat în mare măsură soarta partidei", a precizat antrenorul Coronei Miroslav Inhacak.  

După o primă parte controlată de Corona, Arpad Mihaly a deschis scorul pentru campionii din Brașov în repriza secundă, însă Ede Mihaly a egalat după numai 160 de secunde. Istvan Nagy a marcat în minutul 17 din prelungiri, iar harghitenii și-au luat revanșa în fața Coronei. Ciucanii își vor apăra trofeul în decembrie, la ediția 2014/2015 a Cupei României, programată la Gheorghieni. Până atunci, Corona debutează la finalul acestei săptămâni în Liga Mol, unde vor întâlni în deplasare formaţia Dab Docler.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri