Sari la conținut

HOCHEI. Start cu stângul pentru Corona 

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ede Mihaly şi Istavan Nagy în timp ce pentru braşoveni a punctat Arpad Mihaly. Corona a dezamăgit la primul meci important al sezonului, după o serie meciuri reuşite în pregătiri şi în prima fază a Cupei. Elevii lui Miroslav Inhacak au plecat drept favoriţi după campania de transferuri din acestă vară dar fost lipsiţi de inspiraţie şi disciplină. Harghitenii şi-au asumat rolul de outsideri şi s-au luptat până la capăt marcând golul victoriei spre finalul reprizei de prelungiri.

"Am fost ghinionişti. Am avut o ocazie mare în prelungiri să marcăm golul victoriei, dar în schimb am primit o eliminare, iar ei au marcat în patru contra trei. Crucial a fost startul meci, când am avut mai multe ocazii şi nu am marcat. Cred că acolo s-a jucat în mare măsură soarta partidei", a precizat antrenorul Coronei Miroslav Inhacak.  

După o primă parte controlată de Corona, Arpad Mihaly a deschis scorul pentru campionii din Brașov în repriza secundă, însă Ede Mihaly a egalat după numai 160 de secunde. Istvan Nagy a marcat în minutul 17 din prelungiri, iar harghitenii și-au luat revanșa în fața Coronei. Ciucanii își vor apăra trofeul în decembrie, la ediția 2014/2015 a Cupei României, programată la Gheorghieni. Până atunci, Corona debutează la finalul acestei săptămâni în Liga Mol, unde vor întâlni în deplasare formaţia Dab Docler.

Pe aceeași temă