Sari la conținut

HOCHEI. Start de sezon ezitant

Braşovenii s-au impus în primul joc cu scorul de 6 la 1 în faţa bucureştenilor la capătul unui meci în care juniorul Vasile Andrei a reuşit primul gol pentru echipa mare. Pentru galben-albaştrii au mai punctat Peter Zsolt, Daniel Trancă, Tivadar Petres, Csanad Fodor şi Csanad Virag.

Din păcate nu au fost doar veşti bune pentru Corona, care i-a pierdut, accidentanţi, pe Peter Zsolt şi Nagy Csaba. Zsolt a ieşit de pe gheaţă comoţionat şi cu fractură de pieramidă nazală, iar Nagy Csaba are luxaţie de umăr.

În a doua confruntare cu Steaua, elevii lui Otto Kerezstes nu au mai reuşit aceeaşi prestaţie şi au cedat cu 5 la 3. Pentru Corona au marcat Arpad Mihaly, Matyas Biro şi Tivadar Petres într-un joc cu multe ocazii de gol ratate de gazde. Următoarele meciuri ale „lupilor" vor avea loc la Galati, în compania echipei Dunărea, pe 18 și 19 septembrie.

Campioana este şi primul lider din capionat cu dubla victorie în faţa celor de la Sportul Studenţesc. HSC Miercurea Ciuc nu a debutat încă în Liga Naţională, evoluând în Liga Mol unde a cedat în prelungiri atât jocul cu Fehervar cât şi cu Ujpest.

Pe aceeași temă