Sari la conținut

HOCHEI. Start în play-off

Cele două formaţii au încheiat sezonul regulat pe locul 4 Corona, respectiv 5 Debrecen, şi se luptă pentru un loc în semifinalele competiţiei. Braşovenii stau mai bine la rezultatele directe având 4 victorii în cele 6 partide dispute în acest sezon. De asemenea două din aceste victorii au venit chiar la Debrecen.

Campionii au ajuns luni în Ungaria unde au făcut joncţiunea cu hocheiştii Coronei care au participat cu naţionala României la turneul amical din Polonia. Sub comanda antrenorului Greg Lindqvist , hocheiştii Janos Imre, Attila Imecs, Evgheny Pisarenko şi Csanad Fodor şi restul tricolorilor au pierdut cele trei dispute cu Ungaria, Ucraina şi Polonia.

Braşovenii întâlnesc Debrecen cu un nou antrenor secund, Christer Dreberg venind de la HSC Miercurea Ciuc pentru al înlocui pe Hakan Nygren. Confruntarea Debrecen - Corona Braşov se dispută după sistemul cel mai bun din trei jocuri.

Prima partidă are loc marţi de la ora 19:00. Al doilea meci al dublei se dispută vineri, 13 februarie, tot de la ora 19:00 dar la Braşov în patinoarul Olimpic. Dacă va fi nevoie, meciul decisiv se va juca tot sub Tâmpa, sâmbătă 14 februarie, de la ora 18:00.