HOCHEI. Trei meciuri de foc pentru Corona Braşov

Data publicării:
HOCHEI CORONA-1

Meciul contra campioanei este şi o revanşă după înfrângerea de la Miercurea Ciuc, suferită duminică, 5 la 4, prima din acest sezon contra rivalei.

"Am jucat cu toate cele trei echipe, pe toate le-am bătut, toate trei ne-au bătut, deci meciurile sunt deschise oricărui rezultat. Normal, noi de dorim victoria", declară Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei.  

Braşovenii au coborât pe locul 5 în clasamentul Ligii Mol, cu 42 de puncte în 25 de meciuri. De altfel, clasamentul din Liga Mol este unul foarte strâns cu 5 echipe despărţite în acest moment de 3 puncte, iar braşovenii vor să îşi rezolve cât mai repede problemele din compartimentul ofensiv.

"Trebuie să începem să marcăm şi să îi avem pe toţi fixaţi pe acest obiectiv. Vom îmbunătăţii evoluţiile în superioritate, unde avem nevoie de aportul atacanţilor care să marcheze mai mult. Nu putem avea o situaţie în care fundaşii să conducă în clasamentul marcatorilor", declară Greg Lindqvist, antrenor Corona Braşov 

După disputa de vineri cu Sport Club Miercurea Ciuc, de la ora 19:00, urmează duminică partida cu Ferenvaros de la aceeaşi oră. Luni, în direct la Digi24 Braşov, Corona întâlnşte campioana Ligii Mol, Dab Docler.

Cu ocazia acestei partide, conducerea braşovenilor va demara o campania de strâgere de jucării de pluş ce vor fi donate copiilor din centrele de plasament din judeţ. Spectatorii pot arunca jucăriile pe gheaţă doar la primul gol al braşovenilor în partida cu Dab Docler, sau la finalul meciului dacă gazdele nu vor marca. Partida de luni începe la ora 19:00, pe Patinoarul Olimpic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri