Sari la conținut

HOCHEI. Victorie categorică pentru Corona

Jucătorii pregătiți de Andersson și Nygren au avut un start foarte bun de meci și după primele 20 de minute conduceau cu 3 la 0, în urma reușitelor lui Molnar de două ori și Fodor. În repriza a doua slovacii au redus din handicap prin Hurtaj, dar Obsut a refăcut diferența de trei goluri pentru gazde în finalul perioadei. În ultimele 20 de minute brașovenii au mai punctat de încă trei ori prin Petreș Klouda și Virag într-o demonstrație de hochei ofensiv oferită de galben-albaștrii. De remarcat și prestația portarului Patric Polc care a avut de-a lungul meciului câteva intervenți excepționale.

"În acest moment suntem bine. Totul depinde de concentrare, jucătorii să asculte şi pur şi simplu să joace. Zic asta mereu, să se simtă bine atunci când joacă simplu. Nu trebuie să arăţi mai mult decât o faci printr-o muncă bună", a spus Jerry Andersson - antrenor Corona Brașov

În urma acestui succes, brașovenii au acumulat 37 de puncte și se află pe locul 4 în Liga Mol, la 3 puncte în spatele slovacilor care ocupă locul 3. Lideri rămân în continuare cei de la Dab Docler cu 44 de puncte. În runda viitoare din Liga Mol, Corona Brașov întâlnește pe teren propriu HSC Miercurea Ciuc.