HOCHEI. Victorie dramatică pentru Corona

Data publicării:
HOCHEI CORONA

Jucătorii antrenaţi de Kari Rauhanen şi Greg Lindqvist au câştigat meciul cinci al finalei contra campioanei Sport Club Miercurea Ciuc într-o manieră dramatică cu 4 la 3 după prelungiri. Corona a marcat repede, prin Csanad Fodor, iar Csanad Virag a ridicat scorul la 2 la 0 cu un şut puternic.

Marek Curilla i-a readus pe campioni în meci, după pasa excelentă a lui Vaclav Novak, dar diferenţa de două goluri s-a refăcut după o nouă reuşită a lui Virag. Tihamer Becze a împins jocul în prelungiri cu o dublă, iar ultimul gol a venit cu numai cinci secunde înainte de finalul timpului regulamentar.

În overtime au dat dovada unui caracter puternic, iar slovacul Ivan Dornic a fost încă odată eroul braşovenilor după ce a marcat golul victoriei.

Corona Braşov poate deveni campioană dacă se impune miercuri, în meciul şase care este în direct la Digi24 Braşov, de la ora 19.00. Momentan nu se ştie exact unde se va desfăşura partida, iar comisia de disciplină a FRHG va lua o decizie în urma incidentelor petrecute după confruntarea a patra a finalei când unul dintre arbitrii maghiari a fost agresat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri