HOCHEI. Victorie la masa verde

Data publicării:
HOCHEI CORONBA

Deoarece în meciul Miskolc şi Corona Brașov Wolves din data de 14 noiembrie acest regulament a fost încălcat, echipa oaspete câștigă la masa verde cu scorul de 5-0. Jucătorii echipei din Miskolc, Györfy Tihamér, Kiss Bence, Laczkó Ákos înainte de meciul cu echipa brașoveană au evoluat și într-un meci din campionatul de juniori din Liga din Austria. Maghiarii pot contesta acestă decizie. Pe gheaţă gruparea maghiară a câştigat cu 7 la 2.

Între timp Comisia de Disciplină a Ligii Mol l-a suspendat pe Zsolt Molnar pentru un meci după o analiză video a unei eliminări din timpul meciului cu Fehervar. În timpul meciului, atacantul Coronei a primit o pedeapsă de 2 minute după o lovitură cu crosa.

În urma analizei video, intrarea a fost fost catalogată nesportivă iar jucătorul nu va putea fi folosit în meciul de pe teren propriu cu Debrecen. Meciul din Patinoarul Olimpic va avea loc sâmbătă 21 noiembrie de la ora 18:00. Următoarele meciuri vor avea loc marţi 24 noiembrie în deplasare contra celor de la HSC Miercurea Ciuc şi pe 25 şi 26 noiembrie în propria arenă cu Miskolc şi Ujpest.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri