HOCHEI. Victorie pe terenul liderului 

Data publicării:
SPORT HOCHEI

În urma acestei victorii, braşovenii au făcut încă un pas spre calificarea în play-off-ul competiţiei. La Dunaujvaros, oaspeţii au deschis scorul prin Molnar, care a profitat de o greşeală în defensiva maghiarilor. Gazdele au întors rezultatul în actul secund prin Pavuk şi Lindgren dar reacţia braşovenilor a venit în ultima repriză când Roberto Gliga şi Kevin Whers au adus victoria Coronei.

"Noi am făcut un pas foarte mare aseară către play-off. Dar încă nu este nimic sigur, ca să fim siguri de calificare trebuie să câştigăm şi în seara asta la Miskolc. La fel mergem şi acolo, cum ne-am dus la Dunaujvaros. Dacă luăm cele trei puncte, nu mai depinde de niciun alt rezultat", a spus  Zoltan Olti Pasca - preşedinte secţie hochei Corona Braşov.

În acest moment, Corona a acumulat 79 de puncte în clasamentul Ligii Mol, şi s-au distanţat la 3 puncte de rivala HSC Miercurea Ciuc, formaţia cu care se luptă pentru ultimul loc ce asigură prezenţa în play-off.

Cele două formaţii mai au de disputat încă două partide în sezonul regulat, iar braşovenii mai au nevoie de 3 puncte pentru a trece în faza următoare a competiţiei. Următorul adversar al Coronei este Miskolc, formaţie pe care o întâlneşte în acestă seară, iar duminică vor juca în deplasare cu Nove Zamky.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri