Sari la conținut

HOCHEI. Victorii importante pentru Corona

În primul joc braşovenii au trecut cu 4 la 2 de bucureşteni cu goluri reuşite de Nagy Csaba, Daniel Trancă, Csanad Fodor şi Arpad Mihaly. Gazdele au au condus cu 3 la 0  la jumătatea meciului după un joc de bună calitate, dar au cedat iniţiativă iar finalul a fost unul echilibrat.

Căpitanul Arpad Mihaly a închis tabela în secundele de final după ce bucureştenii au scos portarul. În al doilea joc ofensiva Coronei a fost la înălţime şi a înscris de 8 ori în poarta Stelei. Csanad Fodor a reuşit o triplă, Marton Hunor a marcat de două ori iar celelate goluri ale Coronei au fost marcate de Nagy Csaba, Daniel Trancă şi Tivadar Petreş.

Cu cele 6 puncte din dubla cu Steaua Bucureşti, Corona a acumulat 41 de puncte în clasament şi ocupă poziția a treia la doar patru lungimi distanță de locul doi ocupat de campioana Dunărea Galați. O parte din lotul ce a evoluat în campionatul intern va face joncţiunea cu echipa ce a evoluat între timp în Liga Mol.

Cu mulţi juniori în echipă Corona a cedat cu 13 la 3 şi 17 la 1 în confruntările cu Ferencvaros şi MAC Budapesta. În următoarele jocuri, galben-albaştrii vor evolua în acestă seară cu Miskolc şi mâine seară cu Debrecen.