Sari la conținut
News Alert

Hocheiul, părăsit de suporteri

Aseară, pe Patinoarul Olimpic, galben-albaştrii au pierdut fără drept de apel confruntarea cu Miskolc, campioana en-titre a Ligii Mol, scor 5 la 1. Maghiarii au dominat autoritar jocul, au înscris repede şi au gestionat uşor meciul în faţa unei echipe gazdă dezordonată şi neinspirată. Peste toate acestea liniştea din patinoarul braşovean a creat o atmosferă apăsătoare. Publicul de sub Tâmpa s-a depăratat de hochei şi de acestă echipă, iar proiectul conducătorilor braşoveni de a evolua fără stranieri în acest sezon dă rateu după rateu în ochii fanilor.

Deşi nu există o hotărâre clară luată de conducerea clubului împotriva aducerii de jucători străini, sezonul se joacă doar cu jucători autohtoni care nu reuşesc să iasă preia din mers responsabilităţile pe care Whers, Saluga, Polc, Hietamaki, Filip sau Bonar le aveau în sezoanele trecute. Toate acestea în condiţiile în care bugetul secţiei a fost unul consistent încă de la începutul sezonului.

Înfrângerea dureroasă suferită în grupa din Cupa Românei, 7 la 0 cu Dunărea Galaţi, a îndepărtat şi mai mult publicul braşovean de pationar chiar dacă în spatele acestei înfrângeri sunt şi explicaţii, Corona evolând contra Galaţiului la mai puţin de 18 ore de finalul meciul câştigat cu Sport Club Miecurea Ciuc

"Erau foarte nervoşi, eu cred că în primele 10 minute cu Galaţi am jucat bine, am avut ocazii dar din păcate s-a întâmplat în sens invers. Am primit noi golul. La 2 - 0 s-a făcut o greşeală personală şi s-a făcut 3 la 0 şi pe urmă nu a mai ieşit nimic", spune Otto Kerestez - antrenor Corona Braşov.

Anul 2016 începe cu o lună ianuarie extrem de încărcată pentru braşoveni care vor avea parte iarăşi de weekenduri cu meciuri în două competiţii diferite. Iar misiunea "lupilor" va fi şi mai dificilă după ce o bună parte din luna ianuarie vor lipsi jucătorii sub 20 de ani selecţionaţi la echipa naţională. În schimb, la finalul lunii galben-albaştrii vor "scăpa" de Liga Mol şi vor rămâne cu ultimul obiectiv al sezonului, calificarea în play-off-ul Ligii Naţionale.