Hocheiul românesc, în pauză

Data publicării:
HOCHEI-1

Astfel, cei de la Corona au parte de peste două săptămâni de pauză între meciurile din Liga Mol, timp pentru noul tehnician al braşovenilor să se acomodeze cu noua sa echipă. De la antrenamentele din acestă perioadă au fost învoiţi stranierii Kavin Whers, Jumati Hietamaki şi Josh Bonar care vor reveni la pregătiri după sărbătorile de Crăciun.

"Balanţa pe care o are echipa în acest moment nu este tocmai perfectă, dar aici intervine misiunea mea ca antrenor în a optimiza acest lucru. Imediat cum Josh îşi va reveni şi va fi apt să joace, vom fi mult mai aproape de perfecţiune, însă aducerea de noi jucători va fi mereu o opţiune valabilă. Deocamdată, prefer să nu dezvălui şi alte detalii, întrucât, după cum am mai spus, acea analiză pe care o fac cu privire la jucători, este în curs de desfăşurare", a spus Kari Rauhanen, antrenorul echipei Corona Braşov.

Lui Bonar, conducerea clubului i-a propus reducerea contractului după prestanţiile dezamăgitoare din ultima perioadă. Între timp, la masa negocierilor este şi Csanad Fodor care este aproape de o revenire la Braşov. Problema conducătorilor braşoveni este că în acest moment, Fodor joacă în Liga Mol, sub cetăţenie maghiară, alesă în momentul în care s-a transferat la Ferencvaros, iar la Braşov ar urma să ocupe un loc de stranier. Următoarea partidă a celor de la Corona Braşov are loc pe 29 decembrie, când sub Tâmpa vine liderul Ligii Mol, Nove Zamky.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri