Sari la conținut

Hotelierii sunt pregătiţi de Crăciun şi Revelion

La munte 60 la sută din pachetele de Crăciun şi Revelion au fost deja rezervate. Totul, după ce s-au întrecut în oferte care mai de care mai atractive şi pentru toate buzunarele.

"Pachetul de Revelion începe de la 499 de euro pentru camera business dublă pe o perioadă de 3 nopţi şi include câteva servicii: cina festivă de Revelion, party, muzică live, Tibi Scobiola va fi invitatul nostru special şi va încânta oaspeţii în nopatea dintre ani", declară  Ioana Dobrescu - reprezentantul unui hotel de 5 stele din Braşov

La hotelurile de trei stele din oraş preţurile sunt mai mici. Pentru un pachet de trei nopţi preţul este de 2.300 lei, la cel de patru nopţi preţul este de 2.500 lei iar la cel de cinci nopţi, 2.750 lei.

"Cinci nopţi de cazare cu mic dejun inclus, cină festivă în noaptea dintre ani, cina festivă de Sfântul Vasile şi două intrări a câte trei ore la un centru de agrement din Braşov. La toate acestea se adaugă un discount de 15% dacă se achită până pe 31 octombrie şi un discount de 10% dacă se achită până pe 30 noiembrie", declară  Robert Enache - reprezentantul unui hotel de trei stele din Braşov

Rezervări au fost făcute şi pe litoral

Pe litoral 50 la sută dintre locurile pentru petrecerile de iarnă organizate de hoteluri au fost deja rezervate. Pe turişti i-au atras petrecerile tematice, anunţate în special la hotelurile de patru şi cinci stele din staţiunile româneşti. Pachetul costă între 1.600 şi 2.200 de lei pentru o singură persoană.

"Oferim tratament care înseamnă proceduri complexe în fiecare zi, petreceri pe 30 decembrie şi 1 ianuarie, brunch cu specific românesc, frumoasa noapte de Revelion cu band live şi multe surprize, program pentru copii, acces gratuit la piscină şi gratuitate completă pentru copiii de până la 6 ani" declară Anca Nedea, reprezentantul unui hotel de 4 stele din Mamaia.

La hotelurile de trei stele, trei nopţi de cazare costă 1.150 lei, de persoană. În acest preţ turiştii au incluse doar cina festivă şi micul dejun. 

Hotelierii s-au grăbit să-şi atargă clienţii încă de la sfârşitul sezonului estival, când au fost lansate ofertele de iarnă. Tot atunci au fost făcute şi primele rezervări pentru petrecerile de final de an.

Pe aceeași temă