În staţiunile braşovene a nins toată noaptea

Data publicării:
ZAPADA2

Ninsoarea de noaptea trecută a aşternut un strat de zăpadă de aproape 10 centimetri în Predeal. Dornici de atmosfera de sărbătoare care însufleţeşte anual staţiunea în plin sezon, localnicii speră că vor avea parte de o iarnă mai bună decât anul trecut.

"Iarna trecută a fost uşurică, nu a fost zăpadă multă şi acum să vedem. Mă aştept să vină turişti de la Bucureşti, din toate părţile", spune o localnică.

Iarna la munte, însă, înseamnă şi trafic îngreunat sau drumuri blocate. Din fericire, nu a fost cazul încă. Majoritatea şoferilor spun că sunt pregătiţi să înfrunte iarna chiar dacă va deveni mai năpraznică.

Hotelierii speră că în curând unităţile de cazare vor fi pline. Preţurile sunt pe măsura tuturor buzunarelor. Deocamdată, preţurile sunt de început de sezon.

"Camera dublă este 140 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus pentru două persoane, iar în iarnă, tariful va fi 220 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus, asta înseamnă pe 18 decembrie", a spus Adriana Frăţilă - recepţioner hotel.

La un hotel de patru stele, de pildă, pachetele de Crăciun şi Revelion, la tarife de 1.350, respectiv 3.150 camera dublă timp de patru zile, au fost deja epuizate. Gradul de ocupare va fi de 100%. Pentru apartamentele cu dormitor, baie şi living preţurile de sărbători, sunt de 1.600, respectiv 3.580 de lei, timp de şase zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri