Întrecere la limita rezistenţei. Braşovul a fost gazdă, pentru prima dată, a unei competiţii internaţionale de triathlon 

Data publicării:
INTRECERE LA LIMITA

Pe distanţele, omologate ca probe olimpice, competiţia fost fost dominată de sportivii maghiari. Bence Balogh a terminat, primul, în 2 ore, 11 minute şi 31 de secunde, cei 1.500 de metri de înot, 44 de kilometri pe bicicletă şi 9 kilometri de alergare. Pe locul doi, la jumătate de minut, a venit Alex Diaconu, urmat de alt maghiar, David Hanko. Proba de sprint a însemnat doar 500 de metri de înot, 28 pe bicicletă şi 4,5 kilometri de alergare şi a fost câştigată de Daniel Attila din România, urmat de Sorin Boriceanu şi Radu Constantin.

Proba de înot s-a desfăşurat pe lacul din Codlea, iar traseul de bicicletă i-a dus pe sportivi prin Poiana Braşov. Circuitul de alergare s-a întins între Biblioteca Judeţeană şi Aleea Tiberiu Bradiceanu, sub Tâmpa. Probele de ştafetă au fost câştigate de echipaje din România, Team România la proba olimpică şi Tri-Aluta II la sprint. Premiile, puse la bătaie de organizatori, au depăşit 7.000 de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri