Jurassik park la Râșnov

Data publicării:
JURASSIC PARC

Parcul cu dinozauri va fi construit cu susținere de la Uniunea Europeană, în proporție de 50%. Primăria Râșnov și-a dat deja acordul pentru amenajarea complexului, dar inițiatorii acestui proiect mai au încă de parcurs câțiva pași birocratici.

"Acum am semnat contractul cu cei care au câștigat licitația. Este o firmă din Spania și Germania care are experiență unică în realizarea acestor statui de dinozauri. Lucrările se vor demara deja în paisprezece zile pentru că termenul de realizare este foarte scurt. Trebuie să-l terminăm în douăsprezece luni. " - Sarkany Arpad - dezvoltator

Valoarea proiectului este de aproximativ patru milioane de euro și va cuprinde construirea, din fibră de sticlă, a patruzeci și cinci de dinozauri în mărime naturală. Parcul va avea o suprafață de aproximativ un hectar și jumătate și va fi amenajat pe drumul către cetate.

Nici Primăria Râșnov nu se lasă mai prejos și vine cu două noi proiecte care urmează să fie finalizate până anul viitor.

Liftul va urca la treizeci de grade, pe o lungime de peste 150 de metri și va avea o capacitate de 30 de persoane. Toate aceste proiecte sunt finanțate în mare parte de Uniunea Europeană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri