La Braşov USL nu se rupe

Data publicării:
USL BRASOV

Liderii locali de la PNL cred că ruperea USL la nivel central nu va influenţa în mod negativ relaţiile dintre social-democrati și liberali la nivel local.

La nivel local, lucrurile continuă exact aşa cum au fost şi până acum. Faptul că PNL era într-o alianţă cu PSD la nivel central, la nivel de Guvern, a fost o chestiune care ţinea de protocolul semnat, dar, odată cu plecarea PNL, la Braşov nu se întâmplă nimic. Preşedintele Aristotel Căncescu a avut maturitatea să facă un echilibru între forţele locale, iar aceasta merge mai departe", a spus Sebastian Grapă - vicepreşedinte PNL Braşov. 

Nici şefii de la deconcentrate nu au ce să îşi reproşeze şi nici nu se simt afectaţi de frământările politice la Guvern. Directorul APIA Braşov, Dorel Stânea, spune că nu există nicio lege care să-l demită.

N-am de ce să mă tem, cred că trăim într-o ţară europeană, unde problema funcţionarilor publici nu contează cine e la guvernare, funcţionarii publici întră în corpul funcţionarilor publici.  Dacă pleacă Guvernul, pleacă şi directorul, cu cea mai mare plăcere, când apare această lege şi eu mă încadrez în ea, aştept în uşă, la schimbarea Guvernului, noul director", a spus  Dorel Stânea - director executiv APIA Braşov.

"Nu pot să vă spun că am luat o hotărâre în acest sens. Având în vedere faptul că nici secretarii de stat şi nici miniştrii nu şi-au dat încă demisia, nu cred că e cazul de a se pune demisia. Avem foarte multe lucruri în derulare, doresc să mă ocup de învăţământ şi partea politică pe planul doi deocamdată", a spus Victor Vijoli - inspector general adjunct IŞJ Braşov.

Și vicepresedintele PSD Brașov, Mihai Popa a anunțat azi că la Brașov protocolul dintre cele două partide este încă funcțional, atâta timp cât conducerea centrală a partidului nu va impune renunțarea la colaborarea cu liberalii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri