Sari la conținut
News Alert

Lindqvist, final de drum în România

Ajuns sub Tâmpa în 2012, Lindqvist a schimbat radical filosofia de joc a braşovenilor și rezultatele au venit imediat: Cupa României, în ediția 2012-2013, primul trofeu obținut vreodată de cei de la Corona. În anul următor, suedezul și-a condus elevii spre supremație.

" Când am început la Braşov aveam aproape 300 de spectatori în tribune, acum aproape fiecare meci se joacă cu casa închisă. Am început aproape de la zero şi am ajuns până în finala Ligii Mol şi la câştigarea campionatului. Sunt mulţumit, am făcut treabă bună aici ", spune Greg Lindqvist - fost antrenor Corona Braşov. 

Lindqvist şi-a încheiat contractul cu cei de la Corona Braşov în acestă vară, după schimbările din conducerea secţiei de hochei.

" Am făcut planurile la începutul verii, dar apoi totul s-a schimbat rapid. O conducere nouă, un nou antrenor şi asta a fost. Acesta este viaţa, acesta este sportul. Cu un ochi râd şi cu altul plâng, au fost doi ani buni pentru mine ", susţine Greg Lindqvist - fost antrenor Corona Braşov. 

În timpul mandatului de la Corona Braşov, antrenorul suedez a condus şi naţionala României în două rânduri. Fără angajament momentan, Lindqvist va pleca în vacanţă în Austria în perioada următoare, unde îşi va alege şi viitoarea echipă.