Luptă strânsă la Raliul Braşovului 

Data publicării:
RALIU BRASOV

Cursa braşoveană a fost prima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri. Deşi a condus cursa de la un capăt la celălalt, campionul naţional "en titre" nu a avut o sarcina uşoară la Braşov, braşoveanul Dan Gârtofan punând constant presiune pe pilotul italian.

Podimul a fost completat de coechipierul lui Tempestini, Bogdan Marişca. Ca de obicei un rol important în etapa braşoveană a fost jucat de condiţiile meteo, vremea variind pe parcursul zilelor de concurs de la ploaie la soare şi ninsoare. Weekendul de curse braşovean a adus pentru prima dată în istoria campionatului naţional, o ultimă specială cu rol de Power Stage, aducând puncte bonus primilor 3 clasaţi.

Tempestini pleacă de la Braşov cu numărul maxim posibil de puncte, câştigând şi specială Poiana. Braşoveanul Manu Mihalache a reprezentat surpriză de pe Power Stage, reuşind al doilea rezultat. Dan Gârtofan a încheiat ultima specială cu al treilea timp şi a obţinut ultimul punct suplimentar.

Clasa trei a fost adjudecată lejer de Edwin Keleti, Csongor Szabo a câştigat clasa 9 şi Cupa Suzuki în timp ce Raul Badiu şi-a adjudecat victoria în Cupa Dacia. Categoria maşinilor istorice a fost câştigată de George Stancu în timp ce Andrei Gârtofan a fost cel mai rapid pilot debutant. În perioada 15-16 aprilie are loc următoarea etapă, Raliul Sibiului.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Lucian Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri