M. Constantinescu va evolua pentru Concordia Chiajna

Data publicării:
CONSTANTINESCU

"Nu consider nici că este un pas înainte, nici unul în spate, ci este un transfer normal, după ce sezonul trecut am avut un parcurs bun. Mă bucur că am ajuns la Chiajna, pentru că este un club care m-a dorit cu adevărat. Nu este nicio legătură între transferul meu la Concordia, care nu este încă finalizat, și meciul FC Brașov - Gaz Metan. Dacă ar fi câștigat cei de la Mediaș și apoi primeam ofertă de la Gaz Metan, ce se mai zicea? Nu înțeleg de ce doare, deranjează că noi ne-am apărat corect șansele", a declarat Marian Constantinescu pentru Digi Sport.

Fotbalistul, în vârstă de 33 de ani, a vorbit și despre banii care s-au împărțit în vestiar la finalul partidei din campionatul trecut.

"Nu ni s-au adus bani de la Chiajna. În retur, cei din conducere ne-au acordat de mai multe ori prime, în lipsa banilor pentru salarii. Am primit prime și la meciurile cu Dinamo, cu U Cluj, cu Oțelul. Domnul Dochița, un apropiat al clubului, pe care Dinu Gheorghe îl cunoaște, este cel care a oferit acești bani pentru care am semnat", a conchis Marian Constantinescu la Digi Sport.

Un alt jucător ce a evoluat la FC Brașov în returul de campionat recent încheiat, Sasa Novakovic a semnat un contract cu nou promovata FC Voluntari şi va evolua şi sezonul viitor în prima ligă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri