Magazin nou pentru FC Braşov

Data publicării:
FC BV-2

Alături de căpitanul braşovenilor Marian Constantinescu, Gabi Matei, Cătălin Ţără şi Andrei Marinescu au fost primii vizitatori ai magazinului.

"Vrem să ne apropiem mai mult de suporterii noştrii care susţin echipa şi vom venii în sprijinul lor cu absolut orice posibilitate care o avem noi, să îi aducem aproape de echipă, că să îi aducem la stadion să facem orice pentru ei", spune Florin Ghimbăşan - secretar general FC Braşov.

Stegarii au început cu stângul returul după ce au cedat cu 1 la 0 cu Petrolul Ploieşti. În runda viitoare galben-negrii întâlnesc pe teren propriu Astra Giurgiu, într-o partidă care se anunţă foarte dificilă

Pentru disputa cu giurgiuvenii, FC Braşov se va putea baza şi pe serviciile lui Lucian Goian. Fostul jucător al celor de la Dinamo Bucureşti a semnat cu braşovenii din postura de jucător liber de contract. Goian, în vârstă De 32 de ani poate debuta în tricoul braşovenilor în partida cu Astra Giurgiu, de duminică 1 martie. Meciul începe la ora 20:30 şi este transmis în direct de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri