Mondialul de Ashihara, la Braşov 

Data publicării:
KARATE 291013

Competiţia care a adus multe medalii în palmaresul naţionalei României se dispută pentru prima dată sub Tâmpa, la Sala Sporturilor, după ce în 2011 a fost găzduită de Bucureşti. Din cei 60 de sportivi ce vor reprezenta ţara noastră la competiţie, jumătate sunt legitimaţi la cluburile din Braşov şi mulţi dintre ei se vor lupta pentru medalii la probele de kumite, kata individual sau pe echipe.

Ţinta echipei naţionale, condusă de senseii Nicu Dascălu şi Dan Mătuşa, este o clasare în primele trei naţiuni la finalul competiţie, iar pentru asta ei promit spectacol în cele două zile de întreceri.

"Spectatorii chiar vor avea ce să vadă şi ce recomand este ca majoritatea să vină sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 16:00, unde vor avea loc semifinalele şi finalele. Deci meciurile cele mai puternice, cele mai bune, vor fi cumulate între oraele 16:00 şi 19:00", afirmă Nicu Dascălu, antrenorul lotului naţional de Ashihara Karate.

Vineri, în prima zi de concurs, intrarea la Sala Sporturilor este liberă, iar sâmbătă biletul de intrare costă 20 de lei. Cheltuielile de organizare a competiţiei se ridică la 70.000 de euro, din care Feraţia Română de specialitate a suportat 10 la sută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri