O nouă grilă de programe la Digi24 Braşov

Data publicării:
DIGI24 BRASOV

Digi24 Braşov va difuza, în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 13:00, şapte jurnale de ştiri în direct, iar jurnalul principal va fi la ora 18:00. Emisiunea deja consacrată, "Vocile Braşovului", realizată de Mircea Vălean, va putea fi urmărită în direct de la ora 19:00 şi în reluare de la ora 15:03.

Laurenţiu Ţiţei va aduce informaţii de pe piaţa muncii, în cadrul emisiunii "Recrutat în Braşov", de luni până vineri, de la ora 17:03. Emisiunea poate fi urmărită în reluare de la ora 13:05.

Informaţiile din sport vor fi dezbătute în emisiunea "Divizia Locală", realizată de Adrian Susanu şi difuzată luni şi vineri de la 18:30.

În continuare vom descoperi cele mai spectaculoase locuri din această parte a ţării, dar şi cei mai interesanţi oameni, la emisiunea "Turist Acasă", transmisă marţi de la 18:30. Iar Ioana Mihai va fi ghidul dumneavoastră într-o călătorie prin cele mai frumoase locuri ale României, luni, miercuri şi vineri de la 16:03.

Staţia noastră regională vă oferă oportunitatea de a revedea cele mai bune producţii Digi24 HD, în fiecare zi de la 21:30. "La volan", "Tinerete fără bătrâneţe", "Ca-n filme", "Bonton", "Digicult" şi "Din Interior" se vor regăsi în noua grilă de programe Digi24 Braşov.

De asemenea, de la ora 12:00, puteţi vedea cele mai importante informaţii economice în emisiunea "Business Club". Iar Radu Paraschivescu cu ale sale producţii "Dă-te la o carte" şi "Pastila de limbă" vin să îmbogăţească programul Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri