O studentă la Drept a obţinut bani europeni pentru a-şi deschide o şcoală de dans

Data publicării:
SCOALA DANS

Alexandra Zaharie a investit, pe lângă timp şi bani europeni cu ajutorul cărora a reuşit să doteze o sală cu tot ceea ce a avut nevoie.

"Mi-am luat aparatură audio pentru sală, mi-am luat saltele de izopren din acelea mai groase pentru diferite scheme un pic mai complicate unde e nevoie de un material mai gros. Am luat şi licenţe, un calculator mai performant, am luat costumaţii pentru copii şi am avut grijă să le iau în aşa fel încât să îmi ajungă pentru mai mult timp, pe difertie mărimi, în cazul în care decid să rămână mai mult timp şi cresc şi au nevoie evident de costumaţie", Alexandra Zaharie, instructor street-dance.

Cei 25 de copii care învaţă tainele dansului de la Alexandra au vârste cuprinse între 7 şi 16 ani. Cel mai mult îi apropie libertatea de mişcare dar şi profesoara foarte tânără de care s-au ataşat rapid.

"Ne mai spune şi ce a făcut ea pe la şcoală şi e bine pentru că avem pe cineva care are experienţă şi ne ajută să nu facem aceleaşi greşeli pe care le-a făcut şi ea", spune un tânăr.

"Alexandra este o profesoară minunată, ne susţine şi ne ajută cât poate de mult. Este de asemenea foarte amuzantă şi de fiecare dată ne ajută să trecem peste hopuri cu o poveste din viaţa ei", spune alt tânăr.

"E cea mai bună profesoară de dansuri pe care am avut-o vreodată", spune un tânăr.

Alexandra dansează încă de la vârsta de 14 ani, atunci când a cochetat cu baletul. Doar că acum stree-dance-ul o reprezintă mult mai mult.

"Este o responsabilitate foarte mare şi mă bucur foarte mult că părinţii au încredere în mine şi în momentele în care nu mă descurc, sau probabil în momentele în care nu mă descurc sau nu am maturitatea necesară să iau anumite decizii ei mă ajută şi mă spijină în absolut orice. Şi este un pic coplşitor să î'i dai seama că dai ceva mai departe copiilor şi copiii îşi dau înapoi energia lor care este incredibilă", spune Alexandra.

Copiii care urmează şcoala de dans a Alexandrei plătesc 100 de lei pe lună. Cursurile se ţin de două ori pe săptămână.

Reporter: Ruxandra Morar
Operator: Mihai Stan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri