Sari la conținut
News Alert

Oferte pentru toate buzunarele. La Târgul Imobiliar din weekend au fost prezenţi 24 de expozanţi

Cei 24 de expozanţi prezenţi la târgul imobiliar din acest weekend au venit cu oferte pentru toate buzunarele. Nu au lipsit nici variantele ieftine, dar nici cele exclusiviste de câteva sute de mii de euro.

"Proiectul nostru a fost vândut în proporţie de 90%, în momentul de faţă mai avem disponibilităţi dar în corpul numărul 4, termenul de predare este iunie 2016. Cel mai ieftin apartament de două camere a fost situat în jurul preţului de 36.000 de euro", a spus Ramona Şimon - director vânzări, agenţie imobiliară.

La apartamentele de lux, oferta începe de la 79.600 de euro şi se opreşte la aproape două sute de mii de euro pentru un penthouse.

"Vom oferi case inteligente, totul va fi legat de gadgeturi, conectat la telefonul mobil, încălzire în pardoseală, asta nu cred că mai este o noutate, deja multe apartamente oferă acest lucru, dar începând de la gresie, faianţă, dotări, finisaje interioare, totul va fi de calitate şi la super preţ", a spus Vanesa Vasluianu - sales manager, agenţie imobilară.

O noutate la acest târg imobiliar a fost prezenţa Depoului de Artă Urbană care a pregătit o expoziţie de design interior a creatorilor şi designerilor din România.

"Puteţi vedea şi cumpăra de asemenea diverse creaţii ale acestor designeri români precum lămpi, mobilier, chiar puteţi primi consiliere în design interior", a spus Beatrice Bajko - designer de interior.

Evenimentul s-a aflat la cea de-a 8-a ediţie.

Reporter: Mădălina Zamfir
Operator: Alexandru Apetroae