Sari la conținut
News Alert

Organizator celebru de evenimente, la Braşov

Celebrul organizator de nunţi şi designer Edgar Zamora este un trend-setter în materie de evenimente. La compania sa din Los Angeles are 100 de angajaţi cu ajutorul cărora organizeaza unele dintre cele mai mari evenimente de la Hollywood, fie ca vorbim de nunţi, petreceri sau premiere de film. Şi pentru că cei mai mulţi dintre clienţii săi sunt vedete celebre, precum Ben Affleck, Gwen Stefani, Adam Sandler sau Jessica Alba, Jennifer Lopez, Christina Aquillera sau Shaquille O'Neal, Edgar Zamora s-a confruntat cu multe provocări.

"Tema era Peter Pan deci am fost nevoit să creez o barcă strălucitoare care avea 18 metri lungime si 9 metri înălţime, deci era enormă", Edgar Zamora, designer şi organizator de evenimente.

Chiar dacă anul acesta tendinţa în materie de nunţi este stilul lux/romantic, iar culorile 2016 au fost desemnate roz cuarț și albastru serenity, Edgar Zamora are propriul trend. Prezent la târgul de nunţi de la Braşov, designerul ne-a împărtăşit câteva secrete.

"Folosesc stilul rustic-chic, adică o combinaţie între elemente de lemn, scaune, mese cu lucruri mai strălucitoare, cum ar fi husele de scaun. Acum lucrez şi cu un nou trend cu culorile auriu-rose, negru şi ivoriu, un stil mai retro", Edgar Zamora, designer şi organizator de evenimente.

Şi în materie de îmbrăcăminte miresele pot alege să fie diferite şi să opteze pentru altă culoare în afară de clasicele alb sau crem.

"Poţi să îţi iei o rochiţă din organza imprimată. Nu trebuie să fie albă sau crem, trebuie să fie puţin ieşită din tipar", Afiniţa Bucur, expozant.

Cu toate astea, majoritatea tinerelor caută rochia care să le avantajeze. Iar pentru unele dintre viitoarele mirese alegerile sunt uşoare.

"Nu mi se pare neapărat greu pentru că vreau chestii foarte simple si atunci nu mă complic foarte mult", spune o tânără.

Iar pentru a avea cele mai frumoase amintiri de la nuntă, tânărul cuplu trebuie să-şi aleagă cu atenţie şi fotograful.

"A început să conteze mai mult fotograful în sine decât fotografia pe care o face. Experienţa cu ei în ziua evenimentului, modul lui de a fi, modul lui de a comunca, viziunea lui", Ioan Bragheşiu, expozant.

La capitolul tortul mirilor piaţa este foarte ofertantă. Aici depinde doar de personalitatea clientului.

"Cu cât mai mari cu atât mai bine. Torturile opulente, de inspiraţie barocă, torturi grafice combinate cu arta floristică, se pot realiza diferite texturi",  Andra Vezeteu, cofetar.

Târgul de nunţi de la Braşov Business Park va fi deschis până pe 7 februarie.

Reporter: Adelina Iluţ
Operator: Dan Dascălu