Parc de aventură la Drăguş

Data publicării:
PARC DRAGUS 1

Primii care au vrut să încerce traseele din parcul de aventuri au fost Ştefan şi David doi prieteni din Drăguş. Băieţii au fost curajoşi şi au ales traseul intermediar.

"A fost foarte frumos. Sunt pentru prima dată într-un parc de aventuri. Mi s-a părut foarte frumos, rapid", spune Ştefan Sucaciu.

"Când am mers pe buşteni a fost cel mai greu. E foarte furmos chiar nu mă gândeam ca o să avem aşa ceva în Drăguş", spune şi David Greavu.

Parcul de aventură de la Drăguş se întinde pe mai bine de un hectar şi are trei trasee de dificultate progresivă.

Cei mai încântaţi de deschiderea unul loc pentru eptrecerea timpului liber au fost proprietarii de pensiuni din zonă care până acum nu aveau ce să le ofere turiştilor ca alternativă de petrecere a timpului liber.

"Mulţi turişti care se cazează la noi la pensiuni nu prea aveau unde să meargă. Avem oameni care vor linişte vor recreere dar vin şi mulţi tineri care vor activitate", spune un proprietar de pensiune.

"Ne-am mai propus anul acesta pe lângă cele trei trasee, panoul de escaladă, zona de tir şi minigolf să aducem două trasee cu dificultate mai ridicată", declară purtătorul de cuvânt al parcului Mihai Cota.

Preţurile pentru intrarea în parc variază între 5 şi 30 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri