Pe ritmuri de hip-hop

Data publicării:
CONCURS HIP HOP

Laura a intrat în concurs cu un număr de break-dance şi speră să-şi învingă rivalii din ring. Asta cu atât mai mult cu cât a concurat atât cu fete, cât şi cu băieţi de toate vârstele. S-a apucat de dans de numai 7 luni, dar spunea ea, a devenit deja un microb de care nu vrea să scape.

"Break-dance-ul este mai interesant, sunt mişcări mai grele şi puţină lume le poate face. În schimb, la street-dance sunt mai multe fete", a spus Laura Zolta.

La concursul de hip-hop s-au înscris peste 200 de tineri din toată ţara. Au fost stiluri de break-dance şi street-dance care au scos scântei din ringul de dans. În prima fază a calificărilor, tinerii s-au întrecut în dansuri de câte 30 de secunde, pe melodii alese pe moment de către DJ.

Juriului i-a fost greu să aleagă şi asta pentru că toţi dansatorii s-au străduit să dea tot ce au mai bun. "Se văd cei care sunt începători, cei care sunt profesionişti, în funcţie de fluenţa mişcărilor, în funcţie de felul în care şi le pun pe muzică", spune  Cristian Huţanu - membru juriu

După calificări au fost aleşi cei mai buni 16 dansatori care au ajuns apoi în finală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri