Sari la conținut

Performaţă premiată

Campionii de la hochei, vice-campioanele de la handbal şi schiorul Ioan Achiriloaie, participant la Olimpiada de la Soci, au fost premiaţii în cadrul şedinţei din Consiliul Local pentru performanţele din sezonul recent încheiat. Cele două loturi vor împărţii 176.000 de lei în timp ce schiorul braşovean şi staff-ul său vor primii încă 6.400 de lei.

De acum, toate gândurile conducătorilor şi sportivilor se îndreaptă spre noul an competiţional. Primii care au mutat au fost hocheiştii prin transferurile slovacilor Richard Filip şi Peter Klouda, iar acum se aşteaptă numirea unui antrenor principal pentru noul sezon. În schimb, mişcările celor din conducerea secţiei de handbal se lasă aşteptate.

"Astăzi nu pot să vă dau amănunte despre numele de jucătoare pe care le dorim la Braşov. Lotul Braşovului este destul de mic din punct de vedere numeric, de aceea la Braşov vor sosi sută la sută 3, 4 jucătoare", spune Vasile Kraila - preşedintele secţiei de handbal Corona Braşov.

Tot la masa negocierilor se află şi Aurelia Brădeanu, cea mai bună jucătoare a braşovencelor în sezonul recent încheiat.

"Am venit cu tot sufletul aici la Corona Braşov, sper că am făcut totul pentru acest rezultat şi sper să fac ceea ce pot în continuare", spune Aurelia Brădeanu - jucătoare Corona Braşov.

Un sezon bun a bifat şi schiorul Ioan Achiriloaie care la finalul lunii începe deja pregătirile pentru noul an competiţional pe gheţarii din Austria.

Tot în şedinţa de Consiliu Local locul lui Vasile Kraila în Adunarea Genrala a Acţionarilor de la Corona Braşov a fost luată de Werner Braun.