Sari la conținut

POLO. Contra liderului în bazin

„Atunci când joci cu Steaua Bucureşti nu te aştepţi să fie nişte meciuri uşoare. Fără doar şi poate ei sunt mult mai puternici decât noi, dar cu toate acestea vom face totul pentru a-i încurca, cel puţin într-una dintre cele două partide", a spus Aurelian Georgescu, antrenorul echipei Sportul Studenţesc Corona.

Cele două meciuri vor fi cu atît mai grele cu cât în echipă sunt şi câteva probleme medicale. Centrul Zdravko Delas are o ruptură fibrilară la inghinali şi nu va evolua, Cătălin Stan are o bursită la cot şi este incert, în vreme ce Iulian Rădoi a rămas la Bucureşti cu febră foarte mare.

La jumătatea lunii martie, sezonul se întrerupe pentru o lună pentru reunirea echipei naţionale care va participa la Trieste în Italia, la calificările pentru Olimpiadă. Profitând de această pauză competiţională, oficialii echipei Sportul Studenţesc Corona au invitat la Braşov, o fostă câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni, Steaua Roşie Belgrad, care va juca în data de 14 aprilie un meci amical în compania formaţiei antrenate de Aurelian Georgescu. Următoarele jocuri oficiale pe care Sportul Studenţesc Corona le va disputa la reluarea campionatului, se vor disputa în 16-17 aprilie cu CS Poli Cluj.