Prea puţini poliţişti locali

Data publicării:
POLITIA LOCALA

Pentru a rezolva problema, conducerea poliţiei a făcut solicitări la Guvern. " Am depus o cerere pentru deblocarea a 43 de posturi, dacă imi aduc bine aminte, şi am primit aviz negativ. În momentul de faţă am depus o nouă cerere pentru 15 posturi şi sperăm să ni le şi aprobe, să primim avizul favorabil", a precizat  Nicolae Aldea, directorul Poliţiei Locale Braşov. 

Pentru că nu pot păzi zonele 24 de ore din 24, poliţiştii au un alt aliat: camerele de luat vederi, amplasate în mai multe puncte ale oraşului, mai ales acolo unde patrulele au fost desfiinţate.

Braşovenii spun că sunt zone în care îi văd foarte rar pe poliţiştii locali. Una dintre ele este zona Parcului Tractorul, în apropierea pasajului de la Gară. " Nu este prea sigur, mai ales că lucrez si aici peste drum si este cam periculos şi prin parc, dar şi prin pasajul acesta şi chiar sper să se facă ceva în privinţa aceasta", a spus un braşovean. "Ati văzut politişti locali patrulând pe aici? Ziua, în vară, dar în ultimul timp, nu prea", a spus altcineva.

La concursurile organizate de către Poliţia Locală se prezintă puţini candidaţi. Motivul este salariul deloc motivant, de numai 800 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri