Pregătire la înălţime

Data publicării:
HOCHEI PREGATIRE

Sub comanda preparatorului fizic Adrian Mărtinaş hocheiştii traga tare de dimineaţă până seara la baza aflată la peste 2000 de metri altitudine pe platoul Bucegilor.

"Coborâm la 6.25 de minute, facem 4 kilometri de alergare, stretching, puţin somn, la masă şi la antrenament la 10:30. La 16:00, după masă în principiu, câte două ore şi jumătate de antrenament", Adrian Mărtinaş - preparator fizic. 

Alături de maseurul Adrian Dumitrescu şi kinetoterapeutul Cătălin Raţiu, Mărtinaş se asigură că hocheştii îşi vor încărca bateriile la altitudine până pe 18 iulie. Pe 22 iulie vor urma testele fizice care vor fi măsura eficenţei antrenamentelor din această perioadă.

Apoi, va urma o săptămână de vacanţă, iar de la 1 august vor demara antrenamentele pe gheaţă, la Patinoarul Olimpic Braşov. În ciuda unor mici probleme fizice starea de spriti este una bună în tabăra lupilor care au aflat şi formatul noului sezon din Liga Mol. Astfel după acceptarea în competiţie a celor de la HK Belgard competiţia are la start 11 echipe iar noul sezon regulat va avea 40 de jocuri.

Primele patru echipe vor evolua într-un play-off în sistemul cel mai bun din 7 meciuri în timp ce echipele clasate între locurile 5-8 vor evolua după acelaşi format în meciuri de clasament. Sezonul regulat începe 9 septembrie şi se încheie pe 5 februarie. Cupa României va avea loc la Braşov în perioada 15-18 decembrie 2016.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri