Sari la conținut

Pregătiri pentru Ziua Îndrăgostiţilor

Nici nu au scăpat bine de turiştii care şi-au petrecut vacanţa la munte, că hotelierii din judeţul nostru se pregătesc deja pentru un nou val de oaspeţi. Weekendul care vine este ziua îndrăgostiţilor, iar pachetele turistice special create au fost, în mare parte, epuizate.

Bucătarii s-au întrecut în meniuri apetisante, iar administratorii nu au uitat nici de atmosferă, aşa că au pregătit petreceri tematice, cu muzică live şi premii surpriză pentru cele mai populare cupluri.

"În restaurantul nostru vor fi multe baloane în formă de inimi, vor atârna inimi pe tavan, muzica va fi specifică zilei, muzică tango, vor fi tot felul de distracții", spune Radu Hulpan - șef restaurant. 

Toate acestea vin cu un preţ - la Săcele, într-o pensiune de patru margarete, o noapte de cazare cu mic dejun inclus şi cină festivă costă 275 de lei.

În Poiana Braşov, costul unui pachet de vacanţă pentru 14 Februarie porneşte de la 850 de lei.

"Avem inclusă cina festivă, în camere îi așteaptă șampanie și petale de trandafir după care îi așteptăm la piscină. Am făcut un program special, de la ora 21:00 și până la 23:00 piscina este pregătită doar pentru cei îndrăgostiți", spune Gabriel Roșca - director hotel. 

Cele mai mici prețuri pentru Valentine's Day sunt la vilele din zona Bran-Moieciu. De exemplu, la o pensiune de două margarete, prețurile pornesc de la 150 de lei pentru o cameră dublă și ajung până la 230 de lei pe noapte, la o pensiune de trei margarete. Ofertele includ plimbare cu sania trasă de cai și o masă tradițională în seara de 14 februarie.

Reporter: Ioana Mihai
Operator: Mihai Stan