Sari la conținut

Pregătiţi de oaspeţi de 1 Decembrie

Poprietarii de pensiuni din zona Bran mizează pe bucătăria locală şi muzica tradiţională pentru un pachet de două nopţi.

„Un weekend românesc în cel mai autentic mod, la poalele dealului Aluniş, cu muzică populară live cu folclor, cu concert de nai. Am pregătit un tarif de 500 de lei pe camera dublă cu mic dejun inclus şi cu petrecerea românească", spune Cristian Marin, proprietar pensiune Bran.

Cei care preferă luxul sunt aşteptaţi la Poiana Braşov.Din oferta special pregătită pentru turişti de 1 Decembrie nu lipseşte accesul la saună, spa şi la piscinele încălzite.

„Preţurile variază între pe seară, camera de cazare 50 de euro. Între trei şi patru stele, diferenţa fiind undeva la 10 euro", a spus Gabriel Roşca, administrator hotel.

"Avem o ofertă specială pentru ei, trei nopţi plus una gratuit, de la 121 de euro pentru cele patru nopţi: cazare cu mic dejun, cu cina de 1 Decembrie bineînţeles, surprize pentru cei mici, program artistic românesc tradiţional", spune Mirabela Bârsan, administrator hotel. 

Turiştii mai au o singură dorinţă.

„Dacă ar fi o vreme frumoasă să ningă super", spune un turist.

Gradul de ocupare pentru 1 Decembrie, în Poiana Braşov şi Bran, depăşeşte 70%

Reporter: Ruxandra Morar
Operator: Mihai Stan

Pe aceeași temă