Protest extrem la NitroPoros Făgăraș

Data publicării:
PROTEST NITROPOROS

Este a treia zi în care 12 angajați ai fabricii NitroPoros Făgăraș protestează pe unul dintre turnurile fabricii. Oamenii nu au acceptat mâncare, apă, sau orice alt sprijin al colegilor și au dormit cum au putut, sub cerul liber.

"Vă daţi seama este vorba de o locaţie cu niciocondiţie de-a sta peste noapte sau de-a dormi. Noi vom rămâne aici până când ceea ce noi am solicitat, banii noştri restanţi, drepturile noastre salariale le vom primi. Această formă de protest o vom face până la capăt", spune Aurel Lungu, unul dintre protestatarii din turn.

Alți aproape 200 de angajați ai fabricii protesteaza și ei în curtea interioară a combinatului.

Directorul general al combinatului NitroPoros se află în prezent în concediu medical, iar restul reprezentanților din 

Reprezentanții sindicatului liber Nitramonia Făgăraș spun că nu vor renunţa la proteste până nu îşi vor primi restanţele salariale.

"Din discuţiile care le-am avut astăzi şi din informările pe care le-am avut cu conducerea, ni s-a transmis că mai repede de luni nu ar exista posibilităţi financiare lucru care ne-a nemulţumit total iar noi slariaţii am cerut să se facă toate demersurile că începând de săptămâna viitoare protestul care îl avem aici să-l mutăm la Bucureşti", spune Lucian Cupu - lider Sindicatul Liber Nitramonia Făgăraș

Din luna ianuarie aproximativ 450 de angajaţi ai combinatului nu şi-au mai primit salariile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri