RAT Braşov îşi deschide afacere

Data publicării:
ITP RAT BV

Staţia ITP a Regiei Autonome de Transport Braşov a fost amenajată în curtea instituţiei şi este dotată cu echipamente second-hand. Reprezentanţii Regiei susţin că au la dispoziţie trei săptămâni pentru a o amenaja, astfel încât luna viitoare să primească primii clienţi.

Tarifele practicate la RAT Braşov vor fi mai mici decât cele existente la ora actuală pe piaţă. Ideea deschiderii micii afaceri în curtea regiei le-a venit managerilor după ce au constatat că au probleme financiare.

"A apărut ideea deschiderii acestei staţii de inspecţii tehnice periodice din nevoia de a atrage noi fonduri la bugetul regiei. Trebuie menţionată şi preocuparea RAT Braşov, pentru valorificarea acestui spaţiu, precum şi pentru crearea de noi locuri de muncă", a spus Silviu Ştefan - purtător de cuvânt RAT Braşov.

Faţă de anul trecut, când în conturile Regiei Autonome de Transport au intrat subvenţii de la primărie în valoare de peste 30.000.000 de lei, anul acesta edilii au decis să acorde cu patru milioane mai puţin.

"S-a ţinut cont la elaborarea propunerii de buget, atât de cheltuielile pe care le are Regia de Transport, dar şi de potenţialele venituri pe care Regia de Transport poate să le aibă în acest an,m având în vedere că îşi va diversifica activitatea şi va reuşi să atragă şi alte fonduri decât cele obţinute efectiv a transportului în comun", a precizat Sorin Toarcea - purtător de cuvânt Primăria Braşov.

Pentru început, în staţie vor fi angajate două persoane. Noua staţie ITP a regiei de transport va fi destinată proprietarilor de autovehicule a căror masă totală maxim admisă este de până la 3.500 de kg, de producţie autohtonă sau străină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri