Relaxare în apă minerală

Data publicării:
APA MINERALA

Indiferent de vremea de afară, centrul de agrement de la Vâlcele este plin ochi la fiecare sfârşit de săptămână. Turiştii vin din toate colţurile ţării pentru o cură cu ape minerale, mai ales că apa de la Vâlcele are un conţinut ridicat de magneziu, ceea ce este un remediu pentru stres.

"Sunt aşa saune, dar excepţie e chiar apa asta care e foarte bună. Şi dacă e atât de aproape ar fi păcat să nu profităm", spune un turist.

"Iniţial am plecat la Tuşnad şi acolo era închis şi am venit încoace", spune un turist.

"Să vedem cât este de benefic. Am înţeles că este foarte bun pentru sănătate, pentru...să vedem acum", spune alt turist.

"Pe lângă piscina cu apă caldă şi apă minerală, la complexul din Vâlcele turiştii mai au la dispoziţie şi o sală de fitness, mese de ping pong şi de biliard", Mirela Palcu - reporter Digi24.

Intrarea costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii şi pensionari iar turiştii pot sta o zi întreagă.

"Oamenii au început să vină, era păcat de aceatsă zonă, de potenţialul curativ al apelor minerale de aici de la noi din zonă", Nicolae Cucu - viceprimarul comunei Vâlcele.

Complexul a fost construit cu fonduri europene, în cadrul proiectului judeţean "Drumul Apelor Minerale", alături de alte 4 centre.

Reporter: Mirela Palcu
Operator: Lucian Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri