Reunire la hochei

Data publicării:
SPORT HOCHEI

Fără antrenor principal, galben-albaştrii au venit la Patinoarul Olimpic într-o formulă ce a cuprins doar jucătorii autohtoni şi fără noutăţi. Singurele transferuri confirmate până acum sunt cele ale slovacilor Richard Filip şi a Peter Klouda în timp ce la plecări Roberto Gliga este singurul pe listă până în acest moment dat. Stranierii Polc, Hietamaki şi Saluga vor intra în programul de pregătire al echipei până la începutul lunii august. Până la stabilirea noului antrenor, de pregătirea echipei se ocupă Laslo Kovacs şi Evegheny Pisarenko.

"Este mult prea devreme să vorbim despre obiective, dar cu siguranţă vrem tot ce am realizat sezonul trecut şi de ce nu, chiar mai mult", a spus Zoltan Olti Paşca - preşedinte secţie hochei Corona Braşov. 

Braşovenii mai au un loc liber de stranier în lot, iar conducerea a reluat discuţiile cu americanul Kevin Wehrs pentru o revenire a acestuia la Braşov. În luna august Corona va juca o serie de meciuri amicale la Braşov şi se vor deplasa în Slovacia la Zvolen în perioada 14-16, pentru a participa la un turneu foarte puternic în campania formaţiei gazdă a maghiarilor de la Sapa Fehervar şi alte trei echipe din primele ligi din Cehia şi Slovacia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri