Romanian Music Awards, pe ultima sută de metri

Data publicării:
RMA

Cel mai aşteptat eveniment muzical al anului, Romanian Music Awards, va aduce pe scena de la Braşov cele mai importante nume din industria muzicală românească. Artiştii vor concerta pe cea mai mare scenă construită vreodată în România, pentru montarea căreia lucrează peste 200 de oameni. Pentru desfăşurarea de forţe au fost necesare 10 tiruri cu echipament tehnic. "Are 32 de metri lăţime, cu 16 metri adâncime, cu 16 metri înălţime. Sunetul... sunt 200.000 de waţi, luminile sunt 600.000 de waţi", Florin Tablă - stage manager

Pentru susţinerea scenei s-au folosit 30 de tone de apă, iar pentru sunet şi lumini, tehnicienii întind zeci de kilometri de cabluri. Toată desfăşurare de forţe, fac din evenimentul de sâmbătă, unul dintre cele mai aşteptate. "Pe scena premiilor au fost toţi artiştii care există la ora asta în România. E cel mai important eveniment. Votează publicul, nu stabileşte cineva premii şi aşa mai departe, totul e mega transparent, şi asta se vede şi în dorinţa pe care o au artiştii să vină să cânte.", Giovani Francesco - organizator

De la ţinutele de pe Covorul Roşu până la ţinutele de scenă, lumini, coregrafie sau featuring-urile surprinzătoare cu alţi artişti, fiecare moment este stabilit în detaliu. Pe scenă vor urca nume mari precum Inna, Andra, Loredana sau Vunk.

Organizatorii se aşteaptă ca în Piaţa Sfatului să vină peste 10.000 de spectatori, la care se adaugă cei peste 1.000.000 de telespectatori. Evenimentul va fi transmis în direct de canalele româneşti UTV şi Music Chanel, dar va fi preluat şi de alte televiziuni de profil din 19 ţări.

Evenimentul se află la a 11-a ediţe, iar anul trecut show-ul s-a desfăşurat în Craiova. Accesul publicului în Piaţa Sfatului va fi permis de la ora 17.00 dinspre strada Republicii şi strada Mureşenilor, în intervalul 18.00-20.00. Biletele vor fi puse în vânzare sâmbătă, la preţul de 15 lei. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri