Sari la conținut

Saloane erotice cu înregistrare

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate au descins în 3 saloane de masaj erotic, după ce i-au monitorizat pe capii afacerii mai mult de şase luni.

"În urma percheziţiei efectuate la unul dintre saloane a fost identificată tehnică de înregistrare. Sigur, aceasta se afla în mod mascat în anumite camere. Principiul de transmitere era de tip wireless, iar mediile de stocare se aflau postate ăn cadrul incintei saloanelor în mod mascat", declară Gabriel Florescu - şef BCCO Braşov.

Poliţiştii studiază acum hardurile pe care au fost stocate imaginile de la camerele de supraveghere. Există suspinciunea că anumiţi clienţi care călcau pragul saloanelor şi întreţineau relaţii sexuale cu angajatele erau apoi ameninţaţi şi şantajaţi. Opt tinere au fost audiate de anchetatori, cei doi suspecţi au fost duşi în faţa magistraţilor.

"Judecătorul de drepturi şi libertăţi la Curtea de Apel Braşov a admis contestaţia formualtă de DIICOT Serviciul Teritorial Braşov şi a desfiinţat încheierea Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov şi, rejudecând, a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pe o durată de 30 de zile, începând cu data de astăzi", declară Mirela Şerban - purtător de cuvânt, Curtea de Apel Braşov

Unul dintre supecţi este cunoscut în Braşov ca membru al unei grupări care în anii 90 au provocat mai multe scandaluri în oraş.