Sărbătoarea dragostei costă mii de euro

Data publicării:
sarbatoarea 20dragostei-46262

Povestea începe într-un peisaj feeric de iarnă cu brazi încărcaţi de zăpadă şi linişte absolută. La prima vedere pare un loc pustiu de la poalele pădurii, însă ascuns privirii, pe o suprafaţă de zeci de hectare, este construit unul dintre cele mai luxoase complexe turistice din ţară, un loc ideal pentru cei îndrăgostiţi.

Pentru cuplurile care aleg astfel de destinaţii pentru Valentine's Day, gazdele au pregtit mâncăruri alese: sushi cu somon sau ton, foie gras pregătit ca în Franţa, crabi şi vinuri pentru toate gusturile. Toate acestea costă zeci, chiar sute de euro.

Resortul pune la dispoziţia clienţilor şemineu sau o piscină în aer liber cu o privelişte de excepţie. În plus, turiştii pot alege plimbări cu snow-mobilul. Resortul are o pistă de aterizare a elicopterelor şi parcări subterane pentru sute de maşini. Nu toate ofertele de Ziua Îndrăgostiţilor sunt aşa de scumpe.

Până acum, aproape 60% din locurile de la pensiuni şi hoteluri care au oferte speciale pentru 14 februarie au fost rezervate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri