Schimbări la conducerea Corona Braşov

Data publicării:
SCHIMBARI CORONA

Noul preşedinte al secţiei de handbal este Ioan Preda, iar noul conducător al secţiei de hochei este Teodor Sava. La conducerea clubului a fost păstrat Emilian Cernica, în timp ce secţiile de sporturi individuale polo şi nataţie şi-au păstrat vechii conducători, respectiv Cătălin Leonte, Roxana Cojocea şi Torro Tamas. Între timp fostul preşedinte al secţiei de hochei Zoltan Olti Paşca va ramane in cadrul clubului si va lucra la proiectul pentru noul sezon, iar Sergiu Chifu, cel care s-a ocupat de destinele secţiei de handbal, nu va mai activa în cadrul clubului.

În sezonul 2015-2016, atât secţia de handbal, cât şi cea de hochei, va miza în totalitate pe jucători autohtoni şi vor fi promovaţi în rândul echipei de seniori jucători atât la handbal cât şi la hochei.

"Nu suntem naivi acum să ne propunem să avem nu știu ce rezultate, de nu știu ce nivel, când noi ne concentrăm foarte mult pe a da șansa și posibilitatea unor jucători , jucătoare să le introducem în circuitul acesta, nu este o presiune. Nu putem să ne facem de râs, dar nici să nu avem pretenții de vârf", a declarat George Scripcaru - primarul municipiului Brașov

Adunarea Generală de la Corona a confirmat participarea echipei de handbal în sezonul viitor al cupei EHF, iar echipa de hochei se va înscrie în Liga Mol. Confirmările în noile funcţii pentru şefii de secţii şI antrenorii de la echipele clubului vor fi făcute în următoarea adunare generală care este programată in termen de 7-10 zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri