Sezon bun la Mediaş

Data publicării:
MEDIAS

După un început dezastruos de campionat, trupa lui Cristi Dulca a legat o serie impresionantă de rezultate şi în acest moment medieşenii sunt pe locul 7 în clasament, cu 26 de puncte acumulate. Gaz Metan Mediaş are doar două înfrângeri în campionat de la jumătatea lunii septembrie, timp în care au reuşit 7 victorii. Printre victimele ardelenilor se numără, Petrolul Ploieşti, CFR Cluj sau Pandurii Târgu Jiu.

Ultimele înfrângeri ale ardelenilor au venit în campionat în partidele cu Dinamo Bucureşti şi Astra Giurgiu. Forma bună a adus şi promisiuni legate de plata restanţelor la Mediaş. "Am reuşit să adunăm puncte şi să ne luptăm pentru ce ne dorim, adică locul 7. Au dat dovadă de caracter, nu este uşor să fii neplătit de atâtea luni, dar, încet încet am reuşit să ne adunăm şi să fim conştienţi că se vor plăti restanţele salariale.", Cristi Dulca - antrenor Gaz Metan Mediaş.

Ultimele două partide din acest an sunt, practic, două revanşe pe care medieşenii le pot lua în faţa a două noi promovate. Luni, 16 decembrie, Gaz Metan primeşte vizita celor de la Săgeata Năvodari, iar în ultima partidă din acest sezon se deplasează în Moldova pentru meciul cu FC Botoşani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri