Sari la conținut

Sezon plin pentru hocheişti

După decizia de a nu cumpăra stranieri în acest sezon, braşovenii nu vor mai avea posibilitatea să joace în paralel atât în campionatul intern cât şi în Liga Mol. Astfel, conform unei hotărâri din biroul federal, atât Corona Braşov cât şi HSC Miercurea Ciuc vor fi nevoite ca, în weekenduri cu meciuri în Liga Mol, să dispute şi partidele din competiţia internă.

Pentru a putea evolua pe două fronturi, braşovenii vor avea la dispoziţie un lot numeros care să se poată împărţi între cele două competiţii majore, cu menţiunea că, în campionat, elevii lui Otto Keresztes au ca obiectiv intrarea în play-off. În total, Corona va evolua în peste 90 de jocuri în sezonul viitor.

Între timp conducerea clubului braşovean a anunţat preţurile biletelor şi abonamentelor pentru noul sezon. Intrarea generală va costa 15 lei în Liga Mol şi 10 lei în campionatul intern. Pentru copii cu vârste între 7 şi 14 ani biletul costă 10 lei în Liga Mol şi 5 lei în campionat. Preţul unui abonament până pe 25 august este 350 de lei iar după această dată, de 400 lei.