Sari la conținut

Sezonul arbitrilor începe la munte

Sub atenta supraveghere a grecului, Alexandru Tudor, Sebastian Colţescu sau Ovidiu Haţegan şi-au făcut încălzirea pentru un sezon care se anunţă extrem de tensionat.

" Fiecare sezon se anunţă dificil. Cu cât suntem mai bine pregătiţi, cu atât vom avea decizii mai bune în timpul jocului. Până la urmă, sezonul este dificil pentru jucători. Ei trebuie să câştige, ei trebuie să înscrie goluri ", a spus Cristi Balaj - arbitru.

Recent încheiat, Campionat Mondial s-a văzut altfel prin ochii arbitrilor, care au privit cu atenţie la noile tehnologii implementate pe stadioanele din Brazilia. Când vine vorba de a introduce şi pe terenurile noastre aceste inovaţii, precum validarea golurilor cu ajuorul tehnologiei electronice, lucrurile iau o întorsătură chiar comică.

" Sunt chestiuni foarte moderne, aplicabile acolo unde sunt mulţi bani, dar dacă este vorba de liga a patra, liga a doua sau liga I, pentru a aplica aceste tehnologii la porţile noastre este puţin cam scump. La spary-uri cred că pot să îmi fac rost de unul şi să îl doau pe jos " ,  susţine Alexandru Tudor.

Sesiunea de pregătiri şi teste de la Cheile Grădiştei se încheie astăzi iar peste două zile, noul sezon debutează şi pentru arbitrii care vor oficia primele partide din Cupa Ligii.